Amb motiu de la Setmana del Turisme Industrial, el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova oferirà dues noves edicions de la visita teatralitzada “Un passeig per l’Estació”. La visita es va estrenar fa unes setmanes amb motiu de la Festa del Tren i va ser l’activitat amb més públic de la celebració.

Per aquest motiu, el dissabte 11 de novembre serà reprogramada a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda i s’hi podrà assistir comprant l’entrada al Museu que inclourà la visita del mateix.

La visita es divideix en tres escenes. A la primera, un grup de viatgers que espera el tren en els primers dies de l’arribada del ferrocarril a la comarca discuteixen sobre tot els efectes perjudicials que la rumorologia li atribueix. En el segon, l’enginyer de la línia junt amb altres personatges ens fan una breu ressenya històrica de l’estació i la seva importància. I, per acabar, en el tercer acte una estraperlista i un guàrdia civil viuen una interessant controvèrsia amb un final sorprenent.

De cara al 2018, el grup de teatre local “L’Estació”, encarregat de la representació, està començant a assajar dos noves escenes que s’inclouran en properes edicions de la visita teatralitzada.

Contacte: jfmf@tinet.org / 658 806 999