Una iniciativa solidària dels Vigilants Municipals de Móra la Nova per als nens amb càncer infantil.

Els Vigilants Municipal de Móra la Nova s’ha adherit a la campanya “Escuts Solidaris” impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d’escuts brodats d’aparença similars als oficials dels Vigilants Municipals, que des d’avui, dijous 15 de febrer, ja estan a la venda.
La campanya compta ja amb la col·laboració de molts policies locals d’arreu de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la venda d’escuts brodats de cada municipi.
Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incorporada l’etiqueta #pelsvalents.
L’escut porta una cola termo adhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.
El preu de cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a les oficines municipals de Móra la Nova.
La recapta dels diners, s’ingressaran al Pediàtric Càncer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia (trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.)