Avui s’estrena la temporada de La Ribera en Flor 2022. Des d’avui fins al 20 de març podreu gaudir de la dotzena d’experiències que s’ofereixen a tota la comarca.

‘Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre’ és l’experiència de floració a Móra la Nova. Us proposem una visita de natura per descobrir la floració del préssec i la cirera en el seu moment àlgid, gaudint del perfum i d’aquells colors propis de l’inici de la primavera

Alhora, contemplareu una visió de record de la Foia o de la Cubeta de Móra. La ruta inclou la visita a un dels espais de la Batalla de l’Ebre, realitzant una petita ruta a través de trinxeres que formaven part de la línia de defensa de la riba esquerra de l’Ebre.
Finalitzareu l’experiència amb una degustació de productes locals (vi, oli, pastissets, melmelada).

Amb aquesta experiència, visitareu diverses partides segons l’oratge i l’espectacularitat en el procés del fenomen natural: les finques de les Sequines o els Santpaus per al préssec i els Plans per la cirera.

No us perdeu aquesta ni cap de les altres experiències que ofereix la Ribera en Flor! Consulta més activitats, informació i normativa per al desenvolupament de la visita a: www.turismeriberaebre.org/proposta/floracio-ribera-ebre

ℹ️Més informació i reserves:
Tarvitur (Vicens) @tarvitur
691 561 868
A/e: tarvitur@gmail.com
Web Tarvitur: tarvitur.blogspot.com

Cal reserva prèvia