El món de l’oli s’eixampla, s’obre a les varietats, es qüestiona la tradició abraçant-la i traspassant-la, anant més enllà del ‘oli per la casa’…

Avui tenim una nova generació de productors locals que fan Extraverges excel·lents, que busquen en l’oli Extraverge la màxima expressió aromàtica de cada varietat

Al territori de l’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, les oliveres són, juntament amb la vinya, protagonistes essencials del paisatge. Els millors olis, els Extraverges, també es fan aquí.

La nit de l’Extraverge, la tercera que organitza la FIO de Móra la Nova, proposa participar en una experiència gastronòmica, un petit viatge sensioral als maridatges fets amb els olis guanyadors de la FIO 2019.

Serà el Xef Vicent Guimerà (Restaurant l’Antic Molí, 1 estrella michelin) qui ens guiarà a través d’un menú de tapes i plats, a degustar la seva fabulosa cuina maridada amb els monovarietals més intensos, aromàtics i personals.

Tota una experiència, tot un repte!

Vine a gaudir de la 3a NIT de l’EXTRAVERGE!

Ja es poden fer les inscripcions a les oficines de l’Ajuntament durant l’horari d’atenció al públic, o bé omplint el següent formulari: https://goo.gl/forms/vACEwWyGHP1xgyMg1.

 

Per fer efectiu el pagament (en cas de fer-ho online) s’ha de fer a un dels següents números de compte posant el nom (o noms) de les persones que assistiran al sopar:

La Caixa IBAN ES27 2100 0180 8302 0019 0077
BBVA IBAN ES43 0182 5634 1102 0168 1743

Comparteix aquesta pàgina

contacte i ubicació