L’Ajuntament de Móra la Nova posa en marxa la tercera edició dels pressupostos participatius. Enguany, els moranovencs i les moranovenques podran decidir on destinar una partida de 35.000 euros. La primera fase d’aquest procés ja ha començat i consisteix en què els convilatans poden presentar propostes omplint un formulari que hi ha al web del consistori. Un cop omplert, el formulari s’ha de presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o enviant-lo a participa@moralanova.cat. El termini per enviar les propostes és el 19 de desembre.

“Després de l’aturada obligada per la pandèmia que va comportar la no celebració dels pressupostos participatius l’any passat, volem reprendre l’ús d’aquest mecanisme tan útil per conèixer la voluntat dels nostres convilatans”, ha remarcat l’alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné.

Cal remarcar que les propostes s’han d’englobar dins d’un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Una vegada rebudes les propostes, l’Ajuntament avaluarà i seleccionarà les propostes. Les iniciatives que finalment se sotmetran a votació es publicaran el dia 17 de gener.

Finalment, la votació es farà el dia 12 de febrer. Tenen dret a vot totes les persones que tinguin 16 anys o més i estiguin empadronades a Móra la Nova.

 

INFORMACIÓ: Que són els Pressupostos Participatius?

Realització de les propostes

Fitxes Formulari (aquí)

La presentació de les propostes es podrà efectuar des del dia 19 de novembre del 2021 i fins el dia 19 de desembre del 2021.

Seguidament és farà l’avaluació i la selecció de les propostes degudament presentades a la Oficina d’Atenció al Ciutadà o bé per via telemàtica, durant el període comprés entre els dies 20 de desembre de 2021 i 17 de gener de 2022.

Un cop avaluades i seleccionades les propostes, i per poder concloure tot aquest procés, es duran a terme les votacions de la ciutadania el dia 12 de febrer de 2022.