Partit

Míriam Vinaixa Rey

Posició: 3er Tinent
Carrec: Festes, Fires, Ensenyament i Protocol.

Nascut el 27/05/1978 a Móra la Nova

La meva vida comença un 27 de maig de 1978 a Móra la Nova. Juntament amb els meus pares i la meva germana passo tota la meva infantesa al carrer Ramon Castellà. Estudio l’educació primària al CEIP Tres d’Abril i l’FP a l’IES Julio Antonio. En acabar el grau superior d’administratiu decideixo estudiar el cicle formatiu de grau superior d’Integració Social a Reus, estudis que em donen l’oportunitat de treballar al centre d’educació especial Jeroni de Moragas, i més concretament a la fundació AJEM. Durant aquesta etapa també treballo com a vetlladora d’un nen amb necessitats educatives especials a l’escola Tres d’Abril. L’any 2005 em caso amb el Jordi i passat un any decideixo deixar la feina i reemprendre uns nous estudis.

És en aquest moment que realitzo la diplomatura de Magisteri d’Educació Especial, aquesta és la meva professió fins a dia d’avui. L’any 2008 neix el meu primer fill, el Nil, i l’any 2012 el meu segon fill, el Roc. A més a més, al llarg de la meva vida he format part de diverses entitats locals com: l’Esplai Kau Kau‘s, l’associació Masos d’ajuda al poble Saharauí, el club de Twirling i banda, el patronat de l’Ermita de Sant Pau, així com també vaig fer algunes representacions amb el grup de teatre de l’associació de dones.

Començo a ser regidora d’Esquerra Republicana a l’oposició l’any 2007 durant dues legislatures fins a l’any 2015, i en les eleccions d’aquest mateix any vam aconseguir l’alcaldia dues legislatures més fins el dia d’avui. El meu objectiu, seguir treballant per Móra la Nova!

 

Xarxes Socials:

Actualment, no utilitza ni Facebook i Twitter .

Formació

Diplomada en Magisteri d’Educació Especial.

 

 

 

Retribucions