Partit

Míriam Vinaixa Rey

Posició: 3er Tinent
Carrec: Festes, Fires, Ensenyament i Protocol.

Nascut el 27/05/1978 a Móra la Nova

La meva vida comença un 27 de maig de 1978 a Móra la Nova. Juntament amb els meus pares i la meva germana passo tota la meva infantesa al carrer Ramon Castellà. Estudio l’educació primària al CEIP Tres d’Abril i l’FP a l’IES Julio Antonio. En acabar el grau superior d’administratiu decideixo estudiar el cicle formatiu de grau superior d’Integració Social a Reus, estudis que em donen l’oportunitat de treballar al centre d’educació especial Jeroni de Moragas, i més concretament a la fundació AJEM. Durant aquesta etapa també treballo com a vetlladora d’un nen amb necessitats educatives especials a l’escola Tres d’Abril. L’any 2005 em caso amb el Jordi i passat un any decideixo deixar la feina i reemprendre uns nous estudis.

És en aquest moment que realitzo la diplomatura de Magisteri d’Educació Especial, aquesta és la meva professió fins a dia d’avui. L’any 2008 neix el meu primer fill, el Nil, i l’any 2012 el meu segon fill, el Roc. A més a més, al llarg de la meva vida he format part de diverses entitats locals com: l’Esplai Kau Kau‘s, l’associació Masos d’ajuda al poble Saharauí, el club de Twirling i banda, el patronat de l’Ermita de Sant Pau, així com també vaig fer algunes representacions amb el grup de teatre de l’associació de dones.

Començo a ser regidora d’Esquerra Republicana a l’oposició l’any 2007 durant dues legislatures fins a l’any 2015, i en les eleccions d’aquest mateix any vam aconseguir l’alcaldia dues legislatures més fins el dia d’avui. El meu objectiu, seguir treballant per Móra la Nova!

Formació

Diplomada en Magisteri d’Educació Especial.

 

 

Retribucions

Periode
Any 2021