Partit

Marc Fontanet Giné

Posició: Oposició
Carrec:

a Barcelona

Nascut a Barcelona al 1979, d’avis materns Guiametans, compaginava els seus estudis al col·legi anglès St Peter´s School de Barcelona, amb els caps de setmana i vacances a Els Guiamets, en companyia de la seva germana i cosins.
És tècnic superior en electrònica pels Salesians, en electrotècnia pel Serrat i Bonastre i ha estudiat Comerç i màrqueting a la UOC. Ha treballat en diverses empreses del sector tecnològic i industrial a Barcelona, fins que va fugir del ritme de la ciutat i va decidir establir-se a Móra la Nova amb la seva parella, Actualment treballa dins el sector industrial de l’elevació, durant deu anys al departament de I+D mecànica, i actualment com a responsable de qualitat i medi ambient, al centre de producció de Falset.
Té una filla que adora i veu créixer massa ràpid. Amant de la muntanya i els viatges, conserva els seus amics de l’escola i del poble, i gaudeix omplint els caps de setmana d’activitats diverses en companyia de la seva família i amics. Sensible en temes socials i preocupat per millorar el futur del nostre poble i país, és número 2 de la llista per Junts per Móra la Nova.

 

No disposa de xarxes socials

Formació

  • Comerç i màrqueting a la UOC

 

Retribucions