➢ Una de les cites culturals més importants serà l’entrega dels XVIII Premis d’Assaig Artur Bladé i Desumvila.

Móra la Nova viurà durant els propers 18 i 19 de novembre diverses activitats. Dissabte al matí a la Plaça de l’Església, la protectora d’animals de Móra la Nova, organitza un concurs de disfresses de peluts i altres activitats, a benefici de la protectora. En finalitzar hi haurà coca amb xocolata i jocs per als mes petits.
Dissabte per la tarda a les 19.00h tindrà lloc l’acte de lliurament del XVIII Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila, organitzat pel CERE (Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre), Consell Comarcal i l’Ajuntament de Móra la Nova. L’acte s’iniciarà a les 19h al Casal Municipal i és obert a tot el públic.
Per últim, el diumenge durant el dia el Col·lectiu de Dones un any més organitza la Trobada de Puntaires al Pavelló Firal que enguany arriba a la 23a edició i aplegarà més de 300 puntaires d’arreu de Catalunya. Serà a partir de les 09.30h.
Durant el tot el cap de setmana els aficionats del tuning podran gaudir de l’activitat que organitza l’Associació MCM Tuning Club amb la Ice Weekend 2k17. Es pot consultar informació d’aquesta cita al facebook de l’entitat organitzadora.