• Aquesta iniciativa pretén apropar el món del vi mitjançant diverses manifestacions culturals i artístiques

 

La Biblioteca Municipal de Móra la Nova se suma, per segon any consecutiu, a la iniciativa Biblioteques amb DO. Aquest projecte, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola.

 

El calendari d’activitats dirigides a totes les edats s’iniciarà el dia 6 de setembre i finalitzarà el dia 29 del mateix mes. Els més petits gaudiran de l’Hora del Conte amb “Les hores de la vinya. Del cep al celler” a càrrec de les autores del conte, Quima Ricart i Antonia Bonell.

 

Per al públic adult hi haurà diversos actes. El periodista i músic David Puertas realitzarà una xerrada-audició-tast sobre el vi a l’opera amb vins del Celler Biopaumerà de Rasquera. Un altre dia es farà un taller que maridarà el lettering i el vi amb un tas dels vins del celler ginestarol Suñer. Tramoia cultura, amb col·laboració de l’Ajuntament, organitza un espectacle poètic titulat “Alcohols” al local de Los Descarrilats.

 

L’acte que tancarà aquesta edició de Biblioteques amb DO serà una visita i tast al celler Biopaumerà de Rasquera el dissabte 29 de setembre.