Aquest cap de setmana, Móra la Nova quedarà immersa totalment en l’ambient nadalenc. Dissabte, a les 18.30 hores, s’inaugurarà l’enllumenat nadalenc i diumenge, a les 10.00 hores, la Fira de Nadal. Pel que fa a l’enllumenat, lluiran per diferents carrers i edificis més de 150 figures amb diferents motius nadalencs realitzats en bombetes led de diferents colors. Com tots els anys s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament amb diferents figures i el Mas de la Coixa amb un estel de llum amb cua. Per segon any consecutiu, es recupera la il·luminació nadalenca de l’església del poble. S’hi ha instal·lat un estel de cua de llum blanca natural de led de 3 metres de llargada amb tres tires de llum, que volen representar la trajectòria o el camí que deixa l’estel i que van des del campanar fins a la plaça de l’Església. Enguany com a novetat tots els arbres de la plaça s’han enramat amb línies de llum de colors amb flaix, segons ha explicat el regidor Carlos Trinchan: “perquè volem donar un toc diferenciador al centre del poble. A més, enguany, també com a novetat s’il·luminaran tots els carrers on existeix un petit establiment comercial, reforçant l’aposta del nostre Ajuntament per donar suport al comerç local”.

Quant a la Fira de Nadal, organitzada per la regidoria de Comerç, enguany només es farà al llarg del diumenge per un acord amb els comerciants locals. Acollirà uns 25 expositors, principalment de comerços de la població que vendran productes relacionats amb el Nadal, ja sigui per a decorar, com ara pessebres; menjar, com torrons i neules o per trobar el millor regal per aquestes festes, com ara roba, decoració, perfums, joguines…

El marc de la Fira servirà un any més per a realitzar diverses activitats per entretenir els visitants, com ara un conta-contes (12.00h), un taller de cuina (13.00h) i l’arribada del Patge Reial amb carruatge (17.00h) a la Plaça del Barri del Remei, acompanyat del grup de Twirling i banda de trompetes i tambors de Mora la Nova, que clourà amb una xocolatada popular.