• El consistori s’ha sumat a la commemoració dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra amb dues activitats centrades en la seva figura.

Móra la Nova inicia la programació de les jornades culturals i de tradicions 2018. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, i diverses entitats de la població han organitzat un ampli ventall d’actes: teatre, música, exposicions, concursos, conferències, presentacions de llibres, sortides culturals, sense deixar de banda les seves tradicions.

Per l’edició d’enguany, l’Ajuntament s’ha adherit a la commemoració dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra. Per celebrar aquesta efemèride, es realitzarà un concurs de punts de llibre que versin sobre la figura i obra del més il·lustre dels filòlegs catalans. A més a més, es farà l’espectacle infantil “Mestre Fabra, caçador de paraules” a càrrec de Clara Soler, a la Biblioteca municipal, el dijous 29 de març a les 17:00h.

Les jornades culturals i de tradicions 2018 finalitzaran el diumenge 29 d’abril amb la tradicional Diada de Sant Pau a l’ermita.

 

Aquí podeu consultar el programa d’actes: http://www.moralanova.cat/wpcontent/uploads/Jornades-culturals-MLN-2018-definitiu.pdf