• El plenari ratifica per unanimitat els plans d’igualtat, turisme i emergència nuclear

El consistori moranovenc ha ratificat varis plans per unanimitat en un ple ordinari celebrat aquest dimecres. Entre ells destaca el Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament, que traça línies estratègiques i un pla d’acció a desenvolupar en matèries tan importants com la representació horitzontal i vertical de les dones en el govern i en l’àmbit laboral; l’assetjament sexual i per raó de sexe i actituds sexistes; la salut laboral i l’equilibri de la vida personal i professional de la plantilla.

A més, es va aprovar el Pla estratègic de turisme que té com a objectiu ser una eina de desenvolupament i dinamització econòmica. Aquest pla pretén incrementar l’activitat turística i de lleure, generant propostes d’oci i esdeveniments que potenciïn els elements d’identitat.

També es va ratificar la revisió i l’actualització del Pla d’Actuació Municipal en Emergència Nuclear (PANEM). Tot seguit, el ple va aprovar amb unanimitat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Móra la Nova i el Departament d’Interior de la Generalitat.

Tanmateix, en el ple, es van ratificar dues mocions presentades pels grups de l’oposició, una del PSC i l’altra del PDeCAT, que van votar conjuntament per tal incloure diverses partides pressupostàries al Pressupost 2019.