Davant La situació excepcional d’emergència sanitària a conseqüència del Coronavirus SARSCoV2, ús comuniquem que l’EAP de Móra la Nova-Móra d’Ebre inicia un Pla de Contingència.

A partir del dia 23 de març es tancaran tots els consultoris locals que depenen de l’Àrea Bàsica demora la Nova i es concentrarà l’assistència al CAP de Móra la Nova de 8h a 20h i al CAP de Móra d’Ebre de 8h a 14h fins nou avís. Les poblacions de Miravet i Benissanet, durant el matí dels dies laborables, s’antendran al CAP de Móra d’Ebre en cas que sigui necessari i la resta de poblacions, al CAP de Móra la Nova.

En aquests moments és molt necessari que l’atenció a la ciutadania és fàcil sempre que sigui possible de forma no presencial, les vies habilitades són:
-La Meva Salut.
Donar-se d’alta a “La Meva Salut” de forma excepcional i temporal el telèfon 900 053 723 i en format digital en l’enllaç: canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre
La Meva Salut és un espai digital de salut personal on es pot trobar:
-Pla de medicació vigent.
-Diagnòstics i informes mèdics.
-Resultats de proves i exploracions.
-Vacunes administrades.
-Demanar visita i fer consultes als professionals sanitaris.
“Contacta”
-Mitjançant “Contacta” http://www.icsebre.cat/wg/contacta/ de Gerència Territorial de Terres de l’Ebre per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions, informació...en resposta en 24h.
-Per internet
Per internet a ics.gencat.cat: “Contacteu amb mi” on es pot explicar que necessites I el centre es posa en contacte.
-Per telèfon
Per telèfon a la central de trucades a Call Center: 93 326 89 01