– La cita es va celebrar aquest cap de setmana al pavelló firal

– Els visitants van gaudir d’exposicions, concursos i van poder comprar elements de la marca

La cinquena edició de la Fira de Playmobils de Móra la Nova ha servit perquè, després de dos anys de consolidació, comenci la seva expansió quant a la quantitat i la qualitat dels diorames. Més de 20 exposicions de diferents elements, magnituds i materials s’han pogut veure durant el cap de setmana al pavelló firal de Móra la Nova on més de 1200 persones han passat per gaudir de l’espai, l’ambient i les diferents propostes a escollir, com participar en concursos o buscar elements al pavelló per encertar i entrar al sorteig de diferents joguines de Playmobil.
No només hi ha participat l’entitat Somos Clicks i Hispalve sinó que 24 comerços de l’Associació de Comerciants de Móra la Nova també han pres protagonisme a través d’un concurs per al sorteig de diferents premis en forma de xec per gastar als comerços locals. Carlos Trinchan, 3r tinent d’alcalde: “el resultat no pot ser un altre que el satisfactori tenint en compte la repercussió que té aquesta fira a la població; sense anar més lluny, la participació del comerç local a través del “Busca click comercial” demostra la simbiosi entre ambdues parts”.
Els més menuts han tingut l’oportunitat de participar amb la fira a través de la creació dels seus propis diorames amb diferents elements. A tots els participants del concurs de diorames i als expositors se’ls hi ha fet entrega d’un obsequi de record.