La regidora de Fires de l’Ajuntament de Móra la Nova, Míriam Vinaixa, s’ha mostrat un any més satisfeta amb el desenvolupament de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial que va tancar portes ahir a la nit després de quatre dies de plena activitat: “hem tingut uns dies molt bons en tots els sentits, el temps s’ha comportat, ha sigut un degoteig constant de visitants i els expositors ens han tornat a transmetre la seua satisfacció”, ha explicat la regidora. El certamen s’ha mantingut un any més en una assistència estimada d’unes 50.000 persones.
Un any més també ha destacat entre l’oferta donada, la Fira del Vi, que ha estat l’aparador, amb una vintena d’expositors, dels millors vins de la zona. La Fira del Vi ha aprofitat el marc de les fires per lliurar els premis de l’edició d’enguany del seu concurs anual. Tal com ja vam anunciar, en aquesta edició, els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta van ser els més guardonats, amb sis primers premis. També ha tingut una resposta massiva el concert de les Oques Grasses, dissabte a la nit, així com el mateix acte inaugural dijous, que va anar a càrrec de l’escriptor riberenc, Andreu Carranza, que va fer un entretingut pregó parlant dels seus records, anècdotes i vivències entorn la fira moranovenca. L’edició d’enguany ha servit també per homenatjar un dels expositors que fa més de 30 anys que participa en el certamen, Comercial Llauradó, una empresa local de materials i sanitaris per a la construcció, i per gaudir un any més dels espectacles eqüestres organitzats per l’associació local Equus Ebre.
La 185 edició de la Fira de Móra la Nova ha reunit, des del passat dijous i fins aquest diumenge, més d’un centenar d’estands vinguts d’arreu de les Terres de l’Ebre i de comarques veïnes com el Priorat i el Baix Camp. S’hi han trobat productes tan variats com ara automoció, maquinària agrícola, mobiliari, alimentació artesanal, el pavelló ramader amb tot tipus d’animals i els espectacles amb cavalls, així com les atraccions firals.