• El premi consisteix en 1.700 euros en metàl·lic per adquirir llibres

La Biblioteca Municipal de Móra la Nova ha guanyat un premi de la Campanya d’Animació Lectora Maria Moliner per segon any consecutiu. La biblioteca moranovenca és una de les cinc biblioteques de Catalunya i l’única de la província de Tarragona que ha guanyat aquest guardó. El premi consisteix en 1.700 euros en metàl·lic per adquirir llibres.

Aquesta campanya anual té com a objectiu premiar a les biblioteques de municipis de menys de 50.0000 habitants que duen a terme projectes de foment de la lectura de tots els col·lectius socials, especialment infants i joves; d’eficiència de la tasca bibliotecària; d’integració social a la seva comunitat; i l’ús de les noves tecnologies.

L’organització dels premis editarà un manual de bones pràctiques a les biblioteques amb les millors activitats i projectes presentats, entre els quals hi ha un de la biblioteca de Móra la Nova: els aparadors culturals.

Aquests guardons s’organitzen amb la col·laboració del Ministeri de Cultura, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació del Banco Santander.