La relació entre Jeroni, xef del restaurant, i la cuina comença tard i per casualitat. Al obrir Les Moles (Ulldecona), Jeroni era el responsable de sala, la necessitat però de cobrir la baixa per malaltia del cuiner en època de feina, damunt de Setmana Santa, i davant la impossibilitat de contractar-ne un altre, fa que Jeroni prengui la decisió de canviar la sala per la cuina. Aquella experiència temporal li va servir per adonar-se’n de la seva veritable vocació: La Cuina.

Des d’aquell moment Jeroni va compatibilitzar el seu horari de treball i l’aprenentatge d’una professió que l’apassionava però li era totalment desconeguda.

Així és com va fer cap a Amposta, on Mª Cinta Bayerri impartia classes de cuina per a mestresses de casa. Després d’un seguit de llibres, algun curs monogràfic, l’assistència a congressos de gastronomia i els curts estatges de Jeroni a Can Bosch, Via Veneto i Arzak, li van servir per fer-se una idea del què era la cuina moderna. La suma de tots aquests esdeveniments ha estat la que ha fet que la cuina de Les Moles, en els inicis clàssica, passés a ser el que és avui en dia, cuina d’autor juganera i creativa.