Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIVENDRES 5 D’AGOST
12 h ENLAIRAMENT DE COETS I REPIC DE CAMPANES per donar inici a la Festa Major 2022. Organitza: Comissió de festes

12 h AL CAMP. Presentació i contacontes del nou llibre de la NURIA MAURICIO de Benissanet, a la llibreria El Núvol. Un petit pardal viatja per diferents indrets del món rural buscant casa seva, i pel  camí farà noves amistats. En acabar, hi haurà un petit refrigeri per als assistents. Activitat familiar gratuïta.
Organitza: Llibreria El Núvol

18.30 h CERCAVILA DE LES PUBILLES I HEREUS 2021 i 2022 juntament amb el consistori i el pregoner. Al ritme del CLUB DE TWIRLING I BANDA DE TAMBORS DE MÓRA LA NOVA iniciarem la rua des de la Plaça Catalunya des d’on també ens acompanyaran els GEGANTS DE MÓRA LA NOVA.

19 h PREGÓ DE LA FESTA MAJOR 2022 a càrrec del nostre pregoner el Sr. YVAN CASTILLO SENTIS, parlaments i traspàs de bandes a la Pubilla i Dames 2022 i traspàs de faixes a l’Hereu i Fadrins2022. A continuació tronada al Barranc de Nolla i actuació del CLUB DE TWIRLING I BANDA DE TAMBORS a la plaça de l’Església.
Organitza: Comissió de festes
Col·labora: Colla Gegantera i Club de Twirling i Banda de tambors.

20 h LA PUNXADETA de Festa Major! Vine davant l’Ajuntament i podràs berenar i refrescar-te al so de la millor música de ELS MÉS SONATS.
Organitza: Comissió de festes
22.30 h BALL DE FESTA MAJOR amb el grup BANDA SONORA, a l’exterior de la Llar dels Jubilats. Vine a ballar amb la millor companyia!
Organitza: Comissió de festes

01 h XIII FESTA JOVE MLN 2022 al poliesportiu. Torna el VA PARIR TOUR! Gaudirem d’un festival espectacular per saltar, cantar, suar i cridar al món que estem més vius que mai. La millor música de les mans de Carles Pérez, Mar Arans, Andreu Presas, Marc Frigola i l’humor del Gran Germán. No et perdis l’espectacle més esperat, el
definitiu, Va Parir Tour 2022. En acabar dj fins la matinada!
Organitza: Comissió de festes Col·labora: Atlètics MLN