Jornada Móra la Nova – 7 d’abril
“Claus per crear ambients amb llibres. Sentir, vincular-se i pensar.”

Programa
9.50h – Acreditacions i recepció
10h – Benvinguda a la Jornada
10.15h – “Claus per crear ambients i relacionar-se emocionalment infants, adults i llibres”. Conferència de Verònica Bronstein amb suport audiovisual inspirador.
10.40h – Llibres que ens toquen, llibres que ens enamoren. Presentació de contes que fan sentir i ens vinculen. Presentació de Roser Grivé
11.30- 11.50h Pausa – Esmorzar
12-13.30h – Tallers (*)
Taller 1 Com construir els espais físics per enamorar-se de la lectura? Recursos, idees i materials a l’abast de tothom a partir de les experiències de l’Institut de la infància i les 8 edicions del Festival Petits!Grans!Llibres!
Taller 2: Llibres per pensar: dels contes clàssics al Petit Príncep.
13.30 – 15h Pausa – Dinar
15-16.30h – Tallers ídem mati (*)
16.30 – 17h – Conclusions, tancament i Valoració figuroanalògica

Dia: Dissabte 7 d’abril
Hora: 9.50 h a 17 h
Lloc: Ateneu Casa de cultura. Av. Lluís Companys, 17. Móra la Nova
Preu: 15€ (Preu especial subvencionat per l’Ajuntament de Móra la Nova)

Es lliura certificat propi de l’entitat.
Com realitzar la teva inscripció:
1- Omplir aquest formulari ( Has d’omplir per motius d’organització, però no rebràs confirmació. )
2- Cal realitzar el pagament en efectiu a les oficines de l’Ajuntament de Móra la Nova de dilluns a divendres de 10.30h a 14.00h o bé per transferència bancaria al compte: BBVA ES08 0182 56 34190000003267 indicant al concepte “Jornada + nom i cognom”.
3- IMPORTANT: NO S’ENVIARA CONFIRMACIÓ DE PLACES PER MAIL. HAS DE PRESENTAR EL JUSTIFICANT DE PAGAMENT EL MATEIX DIA A LA RECEPCIÓ DE LA JORNADA.

Organitza: Ajuntament de Móra la Nova i Institut de la infància.
Política de devolució:
No es faran devolucions. Si no pot assistir, la persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l’organització.
Aquest programa i els ponents poden estar subjectes a canvis per causes alienes a l’organització. L’Institut de la infància es reserva la possibilitat de realitzar modificacions, oferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els continguts, objectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació implica l’acceptació d’aquestes condicions.

Us deixem el programa en pdf de la jornada aquí.