• La notícia es va conèixer el divendres durant el sopar anual de la festa dels avis de la Ribera d’Ebre
  • Aurora Marqués és moranovenca i va néixer el 29 de març del 1929

La Ribera d’Ebre va homenatjar aquest divendres a la nit les àvies, avis, iaios, iaies, padrins i padrines riberencs, en un acte celebrat a la pista de Garcia que va reunir els representants de 13 dels pobles de la comarca, acompanyats de familiars, membres de les juntes d’associacions de jubilats, amics, alcaldes, alcaldesses, regidors, regidores i consellers comarcals. Tal i com va dir la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim: “la tradicional Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017 és any rere any un punt de trobada, un punt de posada en comú de la nostra història i de les vostres històries.

L’àvia  de Móra la Nova, Aurora Marqués Grau, escollida democràticament entre totes les associacions de jubilats de la comarca representades va ser proclamada  com a Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017.

Durant el concert de festa major del diumenge al vespre, l’alcalde, Francesc Moliné va aprofitar per retre-li un homenatge a Aurora Marqués. En el mateix moment se li va fer lliurament d’un ram de flors donat que el dia de la proclamació l’alcalde no va poder assistir-hi perquè es trobava a l’acte del pregó de festes del poble i va ser la regidora de serveis socials, Eva Vallespí, qui la va acompanyar.