Descripció: Us proposem una visita per descobrir la floració del préssec en el seu moment àlgid podent gaudir d’una visió magnifica de la Foia o Cubeta de Móra. La ruta inclou la visita  a un dels espais de la Batalla de l’Ebre, realitzant una petita ruta a través de trinxeres que formaven part de la línia de defensa de la riba esquerra de l’Ebre. Finalitzareu l’experiència a l’Oficina d’Informació i Turisme, amb una degustació de productes locals (vi, oli, pastissets…).

Lloc de sortida: Oficina d’Informació i Turisme de Móra la Nova. Mas de la Coixa

Durada: 2 h

Dates i horaris: dies 7, 8, 14, 15, 21 ,22, 28 i 29 de març (subjecte a canvis segons variació de la floració).
Cal reserva prèvia. Sortides a les 10 i a les 12 h.

També la podreu realitzar, prèvia reserva,  tots els dies laborables durant el període de floració en horari concertat.

Més informació i reserves: Tarvitur (Vicens) 691 561 868. A/e: tarvitur@gmail.com. Web Tarvitur: http://tarvitur.blogspot.com/

Preu per persona: 7,50 €. Gratuït per a menors de 10 anys acompanyants.

 

Tarvitur us ofereix també la possibilitat de visites combinades, afegint a la visita de floració la possibilitat de visitar Miravet, Cardó, el poblat iber de Castellet de Banyoles, a Tivissa, o espais de la Batalla de l’Ebre,  a la Ribera d’Ebre (rereguarda).

Per dinar, els restaurants Can Secundino i Heaven’s Door ofereixen un menú en el qual podeu tastar un dels plats característics de la Ribera, la Clotxa.

http://www.turismeriberaebre.org/proposta/floracio-ribera-ebre/